Sport

Új szezon, új arculat a Pick Szegednél

Új szezon, új arculat a Pick Szegednél

2011. augusztus 11., csütörtök
Új szezon, új arculat a Pick Szegednél

Új köntösbe bújt a kétszeres magyar bajnok, legutóbb ezüstérmes Pick Szeged. A csapat új logót kapott, mely a névadó szponzor eredeti emblémáján alapul.

Amint az már az együttes honlapján pár napja megfigyelhető, új dizájnt kapott a csapat jelvénye. Eltűnt a pajzs, eltűnt az 1970-es évek stílusában rajzolt, varrt labdát tartó kéz, helyette a névadó szponzor emblémája alakult át kissé. A hagyományos, különálló zöld körvonalú piros "Pick" felirat P betűje alakult át szembeötlően, az új logón egy stilizált, mai kézilabdát dobni készülő, felugró figurát ábrázol, míg alatta két sorban, eltérő betűtípussal, indigókék színnel szerepel a "SZEGED" és a "handball team" - illetve a magyar változaton a "kézilabdacsapat" - szavak olvashatók. Mindez egy halványabb kék ovális keretben foglal helyet, melyből az önállóan is használható kézilabdázó figura félig kiemelkedik. A keret fölött, a stilizált figura kinyújtott karja előtt aranyszínű csillagok jelzik a bajnoki címek számát (jelenleg kettő). Az egész embléma fehér alapon helyezkedik el alapértelmezésben, ettől eltérés csak a fekete-fehér változat negatív verziójánál lehetséges. A klub arculati kézikönyve szerint a csapatmezeken szereplő számok és nevek a korábbi megszokott betűtípust követik. A tájékoztatás szerint ezt az átalakulást további, a honlapot és a sajtópultot érintőek követik majd. Reméljük, az új logóval a jövőben még nagyobb sikereket ér el a csapat, s azok a bizonyos csillagok is gyarapodnak majd az évek során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.