Egyetem

Új szakokkal várja leendő hallgatóit a hittudományi főiskola

Új szakokkal várja leendő hallgatóit a hittudományi főiskola

2011. augusztus 1., hétfő
Új szakokkal várja leendő hallgatóit a hittudományi főiskola

A Gál Ferenc Hittudományi Főiskola Teológiai Kara és Humán Tudományi Kara a Szeged-Csanádi Egyházmegye szívében, a szegedi Dóm téren, valamint gyulai és kaposvári telephelyein várja azokat az érettségizetteket vagy már diplomásokat, akik elkötelezettek a katolikus teológiai tanulmányok, az egyházi hivatások, a pedagóguspálya, a tudományok művelése és a közösségek szolgálata iránt.

A főiskola szakjai nappali és levelező tagozaton – szakpárban is – államilag támogatott és költségtérítéses formában végezhetőek hitéleti BA-képzéseken (katekéta-lelkipásztori munkatárs, kántor) és MA-szakokon: a hitéleti teológia, hittanár-nevelő, egyház- és művelődéstörténet szakokon, és a

most induló

pasztorális tanácsadó, szervezetfejlesztő, karitásztudomány szakon, valamint a nem hitéleti etikatanár szakon.

Jelentkezési határidő:

az etikatanár szakon pótfelvételi: 2011. augusztus 9. hitéleti szakokon: 2011. augusztus 19. A főiskola tervezi más intézményekkel együttműködve az óvodapedagógus és tanító szakos képzésben az egyházi intézmények céljaira való felkészítést. Akkreditált Theolingua nyelvvizsgahelyükön várják a nyelvtanulásra, nyelvvizsgára jelentkezőket. Továbbképzési intézetükben felnőttképzési tanfolyamokat is indítanak. A Kaposvári Egyetemen működő telephelyen BA- és MA-képzések, a gyulai telephelyen továbbképzések és felnőttképzési programok érhetők el.

További részletek ITT.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.