Bulvár

Torlódások a Kajak-kenu Vb miatt

Torlódások a Kajak-kenu Vb miatt

2011. augusztus 18., csütörtök
Torlódások a Kajak-kenu Vb miatt

A héten megrendezésre kerülő Kajak - kenu Világbajnokság idején az 55-ös főúton megnövekedett járműforgalom, valamint jelentős torlódás alakulhat ki, ugyanis nagyszámú érdeklődő látogat el e rangos eseményre - tájékoztatott Jászai Linda hadnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A fentiek alapján felhívjuk mindazon utazók figyelmét, hogy akik az említett főúton kívánnak közlekedni, de nem a világbajnokságra tartanak – a gyorsabb és zökkenőmentesebb haladás érdekében – az alábbi módon kerülhetik el a főút ezen szakaszát: Elsősorban Szeged felől Kiskundorozsma irányába javasoljuk a továbbhaladást, nagyobb kerülővel pedig az E75-ös számú főúton Budapest irányába haladva, a város határán lévő kettős körforgalomból az autópályára felhajtva, dél felé Belgrád irányába haladva, majd (Mórahalom) Baja felé kihajtva kerülheti el a megnövekedett forgalmat. Az autópálya ezen szakasza ingyenesen vehető igénybe. Aki Baja felől érkezik, ugyanezen az útvonalon kerülheti el a nagyobb torlódást. A versenyre látogatók számára a parkolás szempontjából fontos információ, hogy az E75-ös, valamint az 55-ös főút, illetve az 502-es út mindkét oldalán teljes hosszúságban megállni és várakozni tilos táblák jelzik az úttestek említett szakaszainak szabadon hagyását. A tiltó táblát figyelmen kívül hagyók autóit a helyszínről elszállítják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.