Hírzóna

Szombaton déltől közlekedik a 4-es villamos

Szombaton déltől közlekedik a 4-es villamos

2011. augusztus 18., csütörtök
Szombaton déltől közlekedik a 4-es villamos

A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a kivitelező elkészült a villamospálya felújításával az Anna-kút és Tarján végállomás között. Az átadási ünnepséget augusztus 20-án, szombaton délelőtt 11 órakor tartják.

A 4-es villamosvonal rekonstrukcióját végző MTV4 Konzorcium elkészült a villamospálya felújításával az Anna-kúti csomópont és Tarján végállomás között. Az avatási ünnepségre augusztus 20-án, szombaton délelőtt 11 órakor kerül sor a Glattfelder téren. Az átadás után a 4-es villamosvonalon visszaáll az eredeti forgalmi rend. Augusztus 20-án, szombaton üzemkezdettől délig még 3-4 jelű villamospótló autóbuszok járnak a Dugonics tér és Tarján végállomás között. Ezen a délelőttön 11 és 11,30 óra között az 3-4 jelű villamospótló autóbuszok, valamint a 10 és 20 jelzésű autóbuszok a nagykörút irányában kihagyják a Novotel megállót, helyette a 9 jelzésű trolibusz Ifjúsági ház megállójában állnak meg. A Centrum irányába a forgalom változatlanul haladhat majd. A munkaszüneti nap alatt 11,45 órától a 3, a 3F és a 4 jelzésű villamosok újra az eredeti útvonalukon járnak; a 3 és 3F jelzésű villamosok Tarján és Vadaspark, illetve a Fonógyári út végállomás között, a 4 jelzésű villamosok Tarján és Kecskés végállomás között közlekednek majd. Az 1 jelzésű villamos továbbra is a Szeged Plaza végállomás és az Anna-kúti csomópont között jár. Az Anna-kúttól az Indóház tér végállomásig 1V jelzésű villamospótló buszok közlekednek. (Lásd térképünket!) A menetjegyek a teljes vonalra érvényesek; átszálláskor a jegy másik végét is érvényesíteni kell. A kivitelezés előrehaladtával várható további változásokról folyamatos tájékoztatást adunk. Bővebb információért tekintse meg a www.ujpalyan.hu honlapot, vagy kattintson a lenti térképre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.