Szórakozás

Szerda: Kajak- Kenu Gála a Dóm téren

Szerda: Kajak- Kenu Gála a Dóm téren

2011. augusztus 17., szerda
Szerda: Kajak- Kenu Gála a Dóm téren

Ma este 20:30 órakor Toronykőy Attila rendezésében izgalmas Gála műsor látható a Dóm téren.

Többek között a Rippel testvérek, László Boldizsár, Kónya Krisztina, Szilágyi Annamária, Károlyfalvi Krisztina kápráztatja el a nagyérdeműt.

Ligetfesztivál- Sörfesztivál

Erzsébet Liget, Újszeged 16:00 Electrons 17:30 Sonic Temple 19:00 Easy/DC 20:30 Indigó

Mozi

Zsigmond Vilmos terem:

14:00, 18:15 Verdák 2. 3D 16:00, 20:15 Amerika kapitány: Az első bosszúálló 3D

Balázs Béla terem:

16:00, 20:30 Super 8 18:00 A gyerekek jól vannak

Csőke József terem:

17:30 A király beszéde 19:30 A turné

Millenniumi kávéház

19:00 Kalmár Jazz Trió (Budapest) koncertje

Közéleti Kávéház

18:00 óra Szeged Étterem (Széchenyi tér) Miért szeretem Szegedet címmel, a szokásos jó hangulatú kávéházi délután folytatása A téma továbbra is kötetlen, a közönség megszólaltatásával. A szervezők várják a várossal kapcsolatos élménybeszámolókat, észrevételeket, akár pozitív, akár kevésbé az. A délután két részből áll. Az első rész irodalommal kapcsolatos, melyek Szegedhez kötődnek. A rendezvény másik felében a közönség szokásos hozzászólására, észrevételére, beszélgetésére kerül sor, közvetlen hangulatban. Háziasszonyok: Csányiné Zsóka, és Kadnárné Rózsika. A műsort szervezte: Szekeres Kató Vezetését vállalta: Havrincsák Gábor, aki ezúttal is jóízű, figyelemre méltó írásaival szórakoztatja a közönséget. Közreműködnek a szokásos előadóink, kivéve az ilyenkor nyaralókat. Mindenkit szeretettel várnak a közreműködők.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.