Bulvár

Stoppal érkezett a tolvaj lopni

Stoppal érkezett a tolvaj lopni

2011. augusztus 1., hétfő
Stoppal érkezett a tolvaj lopni

Stoppos tolvaj érkezett Kecskemétről pulcsit lopni, de korábban a Bács - Kiskun megyei városban dolgozó biztonsági őr felismerte és tetten érte Szegeden is a bolti szarkát - közölte Jászai Linda rendőr hadnagy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Kecskemétről, stoppos utasként jött lopni Szegedre az az 51 éves férfi, aki szombaton a délelőtti órákban Szeged egyik bevásárlóközpontjának üzletéből tulajdonított el egy piros pulcsit. A férfire a szemközti üzlet biztonsági őre lett figyelmes, aki korábban Kecskeméten is ellátott vagyonvédelmi feladatokat. Elmondása szerint nem ez volt az első alkalom, hogy a férfit tetten érte hasonló bűncselekményei miatt. A pulcsi nem volt ellátva áruvédelmi etikettel, így az 51 éves kecskeméti lakos - elmondása szerint - kínálkozó lehetőségként értékelte a felső eltulajdonítását. Az üzletet elhagyva, annak biztonsági kapuja nem jelzett, így nyugodtan sétált át a szemben lévő üzletbe, ahol a szemfüles biztonsági őr észrevette, hogy a férfi rejteget valamit a kabátja alatt. A biztonsági szolgálat jelzésére kiérkező rendőrök előállították a férfit, vele szemben büntetőeljárás indult lopás megalapozott gyanúja miatt - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.