Közélet

Péntektől korlátozások az 1-es villamos vonalán

Péntektől korlátozások az 1-es villamos vonalán

2011. augusztus 24., szerda
Péntektől korlátozások az 1-es villamos vonalán

Augusztus 26-án, pénteken változik a forgalmi rend a Kossuth Lajos sugárút Párizsi körúti és Damjanich utcai kereszteződésében, illetve a Rókusi csomópontban.

Ütemezetten halad az 1-es villamosvonal Kossuth Lajos sugárúti szakaszának augusztus 12-én kezdődött garanciális javítása. A Kossuth Lajos sugárút és a Párizsi körút kereszteződésében elkészült a vágányzóna burkolatcseréjének első üteme. Augusztus 26-án, pénteken a bazaltbeton javításának második ütemével folytatódik a munka. Ezért lezárják a két középső sávot. A jelzőlámpák változatlanul működnek; a jelenlegi forgalmi irányok mindegyike továbbra is használható lesz. A Kossuth Lajos sugárút és a Damjanich utca kereszteződésében ugyancsak péntektől változik a forgalmi rend. Az eddig lezárt sávokat megnyitják, az eddig használtakat pedig lezárják. A Rókusi csomópontban ugyancsak pénteken kezdődnek a javítási munkák. A burkolat- és prizmahibák elhárításának idejére kikapcsolják a jelzőlámpákat; a csomópontban a körforgalomban érvényes KRESZ-szabályok szerint kell közlekedni. Minden irányból egy-egy sávon lehet behajtani a körforgalomba, ahol egy sávon lehet közlekedni, és ugyancsak egy-egy sávon lehet majd kihajtani a csomópontból. A munkálatoknak ez a szakasza a tervek szerint szeptember elejéig tart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.