Bulvár

Nincs nyoma a Hajógyári-szigetnél eltűnt három fiatalnak

Nincs nyoma a Hajógyári-szigetnél eltűnt három fiatalnak

2011. augusztus 13., szombat
Nincs nyoma a Hajógyári-szigetnél eltűnt három fiatalnak

Nem találták meg és nem is jelentkezett az a három fiatal, aki a Hajógyári-szigetnél tűnt el csütörtök este - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szombaton az MTI-nek.

Horváth Katalin Fanni

közlése szerint a rendőrség továbbra is eltűntként kezeli a fiatalokat, ezért folyamatosan figyeli a folyót és a partszakaszokat. A három fiatal nem a Sziget Fesztivál helyszínéről, hanem a hajógyári területről tűnt el, amely szintén az Óbudai-szigeten van.

Marinka Csaba

, a Sziget Fesztivál kommunikációs vezetője az MTI-nek pénteken azt mondta, hogy a hajógyári területet biztosító szolgálat lett figyelmes a fiatalemberekre a vízparti bozótosban. A biztonságiak felszólítása ellenére, előlük menekülve, a fiatalok a vízbe ugrottak; a biztonsági emberek ekkor kérték a fesztivál vízi mentőinek segítségét, akik a helyszínre siettek és átvizsgálták a területet, de nem találtak senkit - közölte pénteken a kommunikációs vezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.