Bulvár

Letartóztatták a Vásárhelyen őrjöngő férfit

Letartóztatták a Vásárhelyen őrjöngő férfit

2011. augusztus 22., hétfő
Letartóztatták a Vásárhelyen őrjöngő férfit

Előzetes letartóztatását rendelte el a bíróság annak a 18 éves hódmezővásárhelyi fiatalembernek, aki a közelmúltban több embernek is nekiment a városban egy átmulatott éjszaka után - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A fiatalember - aki néhány hónapja töltötte be 18. születésnapját - erősen ittas állapotban előzetes szóváltás nélkül többször arcon ütött egy fiatalt az Andrássy utca egyik szórakozóhelye előtt, majd annak barátját is meg akarta verni, de az nem sikerült. A fiatal tovább őrjöngött, fenyegetőzött, majd meglátta, hogy egy 20 éves társa egy másik férfival keveredett szóváltásba és már verekszenek is. Ekkor odament, majd ő és egy 30 éves társa is becsatlakozott a balhéba és hárman helyben hagyták az akkor már földön fekvő sértettet. A fiatalember végül el tudott menekülni, azonban a három férfi utánament és a Csengettyűköz kapualjában ismét nekiestek, majd a földre eső mobiltelefonját eltették. A 18 éves fiatalember ezután beverte a közeli patyolat kirakatát, majd nekiesett a sértett segítségére kelő másik két fiatalnak is, egyiküket egy padon is átlökte. A lakossági bejelentés után helyszínre irányított járőrőrök mindhárom garázdát elfogták és előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra. A 18 éves gyanúsított már nem ismeretlen a vásárhelyi nyomozók előtt, ugyanis jelenleg is még fiatalkorúként elkövetett több rendbeli zsarolás miatt felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt áll, illetve a vásárhelyi kapitányság csoportos rablás és zsarolás miatt is vádemelést kezdeményezett már ellene. A rendőrség kihallgatását követően őrizetbe vette, a bíróság pedig az ügyészség indítványára elrendelte előzetes letartóztatását. Az ügyben a három férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság, súlyos testi sértés, kifosztás és rongálás miatt indult büntetőeljárás - írja a közlemény

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.