Sport

Labdarúgás: Hegyesi-négyessel verte a SZVSE az FK-t

Labdarúgás: Hegyesi-négyessel verte a SZVSE az FK-t

2011. augusztus 7., vasárnap
Labdarúgás: Hegyesi-négyessel verte a SZVSE az FK-t

Nem borult a papírforma a SZEOL-stadionban rendezett szombat esti felkészülési meccsen, a megyei I. osztályú szegediek magabiztosan verték megye II-es riválisukat.

A hétvégi meccsdömping egyik eseményén az FK 1899 Szeged fogadta a megyei I. osztály egyik meghatározó alakulatát, a SZVSE-t. A szombat kora esti mérkőzés kellemes, nyár esti programnak is beillett. A "Bóka-junior's" számára kissé nehezen indult a találkozó. A kék-feketék kezdtek jobban: az első percekben az NB I-et is megjárt

Kurucsai

révén a vezetést is megszerezhették volna. Ez intő jel volt Dürgőéknek. Magukhoz tértek, és elkezdték játszani a megszokott játékukat. Szélekről könnyedén futottak a hazaiak védelme mögé. Gólgyárosuk,

Hegyesi Zs.

révén eldöntötték a győztes kilétét. "Ballack" négyszer zörgette meg a hazaiak hálóját.

Hüvös Gábor

nem volt elégedett játékosai teljesítménye láttán. Még kettő hét van a bajnoki rajtig, ez idő alatt lehet kijavítani a hibákat.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

FK 1899 Szeged - Szegedi VSE 2-6 (0-5).

Felső Tisza parti stadion, vezette: Borbás.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik - Meszes, Gonda, Dervaderics, Fodor I., Turján, Herczeg, Imre Z., Lukács, Nagy V., Kurucsai. Játszott még: Holecska, Fodor L., Lednitzky, Burzon, Balogh, Kiss K., Murányi, Kaiser. Vezetőedző: Hüvös Gábor.

SZVSE:

Németh - Kozma, Kecskés, Hegyesi Á., Márki, Frank, Fröhlich, Simon, Vangel, Dürgő, Hegyesi Zs. Játszott még: Bóka, Kenderesi. Vezetőedző: Bóka Ferenc.

Gólszerzők:

Holecska, Murányi, illetve Hegyesi Zs. 4, Vangel 2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.