Sport

Labdarúgás: Domaszéken diadalmaskodott a Szeged 2011 U19

Labdarúgás: Domaszéken diadalmaskodott a Szeged 2011 U19

2011. augusztus 7., vasárnap
Labdarúgás: Domaszéken diadalmaskodott a Szeged 2011 U19

Kőkemény programot teljesítettek a hét második felében a SZEOL-Szeged 2011 U19-es labdarúgói, akik három nap leforgása alatt három edzőmeccset is játszottak.

Amint arról beszámoltunk, a

Hágelmann Endre

és

Kiss Máté

vezette U19-es együttes csütörtökön a

SZEOL-Tisza Volán SC hasonló korosztályú gárdájával

, pénteken pedig a

Szegedi VSE felnőttcsapatával

csapott össze. Szombaton a megyei III. osztályú Domaszéknél vendégeskedtek a kiemelt II. osztályú országos bajnokság küzdelmeire készülő fiatalok. A szegedi ifjakon érződött, hogy harmadik meccsüket játsszák három nap alatt. A kulturáltan, sportszerűen futballozó hazai csapat megnehezítette a fásultan mozgó U19-es alakulat dolgát, ám a vendégek azért a mérkőzés végére felülkerekedtek ellenfelükön. Rendkívül korrekt játékvezetés mellett, ha csak egy góllal is, de megnyerték a találkozót. Legközelebb kedden, a megyei II. osztályú Üllés otthonában lépnek majd pályára Weszelovszky Gáborék.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Domaszék - SZEOL-Szeged 2011 U19 4-5 (3-0, 0-2, 1-3).

Domaszék.

SZEOL-Szeged 2011 U19:

Weszelovszky G. - Báló M., Papes B., Báló R., Túri T. - Tóth M. - Nagy Á., Horváth-Harmat G., Szalma G. - Varga R., Bagi T. Cserék: Papp D., Borbély G., Csekő A. Edzők: Hágelmann Endre, Kiss Máté.

A szegedi góllövők:

Bagi T. 2, Borbély G., Varga R., Szalma G. Kiss Máté:

"Erőnléti edzésnek tökéletesen megfelelt a találkozó. Sok sajnos a hiányzónk, remélem, a bajnokság kezdetére egy ütőképes, tudatos csapatot tudunk kialakítani a kollégámmal, Hágelmann Endrével!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.