Bulvár

Kerékpárosok ütköztek a mártélyi úti kerékpárúton

Kerékpárosok ütköztek a mártélyi úti kerékpárúton

2011. augusztus 25., csütörtök
Kerékpárosok ütköztek a mártélyi úti kerékpárúton

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy közlekedési balesettel kapcsolatban kéri a lakosság segítségét - tudtuk Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

Augusztus 16-án az esti órákban egy kerékpáros hölgy és két fiatalember közlekedett Hódmezővásárhely külterületén a mártélyi úttal párhuzamos kerékpárúton világítást használva Mártély felé. Szemből érkezett két világítás nélkül közlekedő ismeretlen kerékpáros, akik haladásuk során áthaladtak a menetirány szerinti bal oldalra és ott egyikőjük a szabályosan közlekedő hölggyel összeütközött, amitől a kerékpárral elestek. A két ismeretlen kerékpáros a baleset után adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről Hódmezővásárhely irányába. A hölgy 8 napon belüli könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik az említett balesetről vagy a két ismeretlen kerékpárosról érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen vagy telefonon a 06-62-535-960-as számom vagy a 107 és a 112 számon lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.