Szórakozás

Kedd: EX LIBRIS

Kedd: EX LIBRIS

2011. augusztus 23., kedd
Kedd: EX LIBRIS

Koronás fők, államférfiak, főpapok, tudósok elzüllött könyvtárainak darabjai a Somogyi-könyvtár gyűjteményében. A Somogyi-könyvtár, Szeged legrégebbi közművelődési intézménye, kettős jubileumot ünnepel 2011-ben: a könyvtáralapító Somogyi Károly születésének 200., az intézmény alapításának 130. évfordulóját. Az ünnepi évhez méltó kiállítást rendez muzeális gyűjteményéből a könyvtár. A kiállítás megtekinthető könyvtár földszinti kiállítóterében.

Mozi

Zsigmond Vilmos terem:

15:30, 17:45 Verdák 2. 3D 20:00 Förtelmes főnökök

Balázs Béla terem:

16:00 Förtelmes főnökök 18:15 Super 8 20:30 A Turné

Csőke József terem:

17:30 Larry Crowne 19:30 A szerelemről és más démonokról

Millenniumi Kávéház:

19:00 Stojšić Jovan zongorázik

Közéleti Kávéház

16:00 óra Somogyi – könyvtár Szőke Dávid Beszélgetőpartner: Gion Eszter, Gion Nándor özvegye 18:00 óra Milleniumi Kávéház ( Dugonics tér 12.) Egész-ség Bár Klub Virágenergetika, mely nem csak az önismeretet segíti, hanem testi-lelki állapotunk egyensúlyát is visszaállítja A virágok kitüntetett szerepet játszanak életünkben. Üzennek nekünk, nemcsak színükkel, szépségükkel. Mindegyik virág a maga saját rezgésével energiát közvetít – és aszerint viszonyulunk magához az adott virághoz, hogy az általa közvetített energiaféléből hiányunk van, vagy ellenkezőleg: túlságosan is telített ezzel a környezetünk, esetleg éppen mi magunk. Különleges energiaközvetítő szerepükkel a virágok meghatározzák életünket. Anélkül hatnak ránk, hogy tudatosulna bennünk: állapotunkban a javulást nekik is köszönhetjük. Vendégünk: Robelin, a Virágenergetika c. könyv szerzője

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.