Szórakozás

Kedd: Amerika Kapitány - Az első bosszúálló

Kedd: Amerika Kapitány - Az első bosszúálló

2011. augusztus 9., kedd
Kedd: Amerika Kapitány - Az első bosszúálló

A hét mozi premierje, az Amerika Kapitány a Marvel univerzum kezdeteire koncentrál, amikor Steve Rogers önkéntesként jelentkezik egy kísérleti programba, amelytől átváltozik az Amerika Kapitányként ismert szuperkatonává. Amerika Kapitány egyesíti erejét Bucky Barnesszal és Peggy Carterrel, hogy szembeszálljanak a gonosz HIDRA nevű szervezettel, melyet az ördöngös Vörös Kopnya vezet.

Mozi

Zsigmond Vilmos terem:

14:00, 18:15 Verdák 2. 3D 16:00, 20:15 Amerika kapitány: Az első bosszúálló 3D

Balázs Béla terem:

16:00, 20:30 A gyerekek jól vannak 18:00 Harry Potter és a Halál ereklyéi II. rész

Csőke József terem:

17:30 Csúcshatás 19:30 Paul

Reök

16:00Valahol Európában közönségtalálkozó Vendégek: Mácsai Pál, Szőcs Artur, Tompos Kátya, Keresztes Tamás, Patai Anna, Hajdú Virág és Dés László Szegedi Vakáció 2011 a Gyermekkönyvtárban 10.00 és 16.00 Meséről mesére – diavetítés óvodásoknak, kisiskolásoknak A brémai muzsikusok és A kis gömböc című diafilmek vetítése

Közéleti Kávéház:

17:00 óra "Jóga a Mindennapi Életben®" Szegedi -Központ, Kálvária tér 16. Paramhans Swami Maheshwarananda: „Jóga a mindennapi életben-® - rendszer" 33 éve Szegeden a testi-lelki egészség, és az önmegvalósítás útja Vendég: Kovács Károly Krishnanand jógaoktató Beszélgetőtárs: Móra Ferenc Sándor A Közéleti Kávéház után, 18:30 órától, ugyanezen a helyszínen jóga-program: Satsang lesz a JMÉ®- Központban, amelyre mindenkit szeretettel várunk! A Satsang vendégelőadója az Indiából Magyarországi körúton tartózkodó: Mahamandaleshwar Swami Jasraj Puri Ji jógi, Swamiji tanítványa.

Retro Pub:

22:00 The Orange Bedroom Night - In Bed With The DJ Az Orange Bedroom Night egy kis létszámú est azoknak a fiataloknak akik szeretik az extra dolgokat, igényes zenét, szép környezetet, jó társaságot, és a finom italokat... Szigorú DRESSCODE ! kizárólag csinosban (fiúk: papucsban, rövidgatyában, sortban ne próbálkozzatok)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.