Bulvár

Hárman meghaltak az utakon szombaton

Hárman meghaltak az utakon szombaton

2011. augusztus 7., vasárnap
Hárman meghaltak az utakon szombaton

Három közlekedési balesetben három ember vesztette életét, 23 baleset súlyos, 27 pedig könnyű sérüléssel járt szombaton, a rendőrség összesen 125 közúti közlekedési balesetnél intézkedett - közölte az ORFK vasárnap.

A röszkei határátkelőnél a személyforgalomban befelé akár két és fél órás torlódás is kialakulhat délután hat óráig, továbbá Záhonynál a személyforgalomban be- és kilépő irányban egyaránt lehet számítani akár háromórás várakozásra is. Beregsuránynál befelé és kifelé is egyórás torlódás lehet. A személyforgalomban közlekedőknek a záhonyi torlódás elkerülésére alternatív útvonalnak a reggel 7-től este 7 óráig nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhelyet és a reggel 8-tól délután 4 óráig nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet ajánlja a rendőrség. Az M0 autópálya régi szakaszán várhatóan december 31-ig épül a harmadik forgalmi sáv, emiatt terelés, sebességkorlátozás van, ami az M0-M7 csomópontot is érinti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.