Sport

Futsal: nehéz csatával kezd az élvonalban az UTC

Futsal: nehéz csatával kezd az élvonalban az UTC

2011. augusztus 28., vasárnap
Futsal: nehéz csatával kezd az élvonalban az UTC

Hétfő este 18.30-tól Budaörsön megkezdi élvonalbeli szereplését az újonc UTC-Junior Sport férfi futsalegyüttese. Hegyesi Zsolték nehéz ellenféllel szemben rajtolnak.

Az UTC futsalcsapata is belevág! Hétfő este 18.30-tól a budaörsi Városi Sportcsarnokban vívja első NB I-es mérkőzését az újonc szegedi alakulat a tavalyi bajnoki 4. Colorspectrum Aramis ellen. Nem lesz könnyű mérkőzés, hiszen az Aramis a magyar teremlabdarúgás kezdeteitől meghatározó alakulata a mezőnynek, többszörös magyar bajnok és kupagyőztes. Erejüket jól mutatja, hogy a Győrt az elmúlt szezon rájátszásának bajnoki elődöntőjében egy alkalommal - igaz büntetőkkel - le is tudták győzni, ami az egész szezonban csak nekik sikerült. "Összeállításunkat még befolyásolják a vasárnapi nagypályás mérkőzések, de szeretnénk komplett csapattal, két sor és további két biztosító ember összeállításban elutazni Budaörsre" - közölte

Brinszky Adrián

szakvezető, aki

Szitkó Róbert

vezetőedző távollétében irányítja a csapatot. "

Koncz Miklós, Tóth Attila, Vastag Szabolcs

és

Juhász Imre

sérült,

Bullás Imre

még külföldön tartózkodik, rájuk nem számíthatunk,

Dürgő Péter

pedig főiskolai tanulmányai miatt van igazoltan távol, ő talán játszhat hétfő este. Az Aramis erős csapat, komplett első soruk brazil légiósokból áll, második soruk pedig hazai utánpótlás-válogatottakból. Nincs veszíteni valónk, ugyanúgy fogunk játszani, mint bárki más ellen tennénk. A bajnokság első felében fel tudjuk mérni, milyen játékerőt képviselünk az NB I-ben. Akárcsak tavaly az NB II-ben, most is fejest ugrunk az ismeretlenbe, ki fog derülni mire elég a tudásunk. Nincs teher a játékosokon" - tette hozzá a tréner. A szegediek számára némiképp biztató kilátásokat ígérhet, hogy a tavalyi ezüstérmes, a nyáron átalakuló Berettyóújfaluval szemben a közelmúltban jó játékkal, szoros csatában 5-4-es vereséget szenvedett.

Az UTC várható kezdőcsapata:

Tombácz - Trucz, Hegyesi, Pataki, Hernády.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.