Bulvár

Éjszakai túra a vadasparkban

Éjszakai túra a vadasparkban

2011. augusztus 9., kedd
Éjszakai túra a vadasparkban

Idén utolsó alkalommal indulhatunk éjszakai túrára a Szegedi Vadasparkba augusztus 13-án, szombaton. A programok már délelőtt elkezdődnek a családi nappal, este pedig kígyókkal, békákkal ismerkedhetnek a bátor jelentkezők.

Napközben családi nap várja a látogatókat a szegedi Waldorf-iskola közreműködésével, este 19.00-tól pedig – a tradícióknak megfelelően – éjszakai látványetetések és egyedülálló hangulat fogadja az érdeklődőket. 10.00-tól 16.00-ig a szegedi Waldorf-iskola közreműködésével kézműves foglalkozásokon és játékokon és egy tudáspróbán vehetnek részt a gyerekek, és persze a játékos kedvű felnőttek. A legjobbak jutalma sem maradhat el a nyereménysorsolás révén, amelyet a National Geographic Kids és a National Geographic Magazin támogat. Este 19.00-tól várja a vadaspark az éjszakai programra érkezőket. Több látványetetés is lesz a megszokottnál, az utolsó összejövetel során rozsomák, tigris, oroszlán, hiéna, törpe víziló és jaguár etetésekre kerül sor. A bátrabbak eközben kígyókkal, békákkal és óriás csótányokkal ismerkedhetnek meg. Éjszakára is normál belépőjegy árát kell megfizetni, akik pedig napközben is részt vesznek a programokon, jegyük megőrzésével az esti programra visszatérhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.