Sport

Bernáth Péter: A pontok megnyugtatnák a Szegedet

Bernáth Péter: A pontok megnyugtatnák a Szegedet

2011. augusztus 30., kedd
Bernáth Péter: A pontok megnyugtatnák a Szegedet

A Szeged 2011 csatárát, Bernáth Pétert kértük meg arra, hogy értékelje a mezőkövesdi fiaskót, és meséljen az NB II Keleti csoport pénteki harmadik fordulójának várható esélyeiről az Újpest II. ellen.

„Sokkal jobban játszottunk, mint egy héttel ezelőtt a Szolnok ellen, főleg az első félidei produkciónkkal bizonyítottunk. Sajnos azonban ekkor több százszázalékos helyzet maradt ki, itt bizony az én lábamban is bennragadt egy gól” – emlékezett vissza a támadó a Mezőkövesd elleni második fordulóra. „Ha jobban koncentráltunk volna ekkor, eldönthettük volna a találkozó sorsát. A második félidőben, bár kis szerencsével megszereztük a vezetést, de a hazai gárda tudott újítani, ami szerintem főként a cseréknek köszönhető. Új lendületet adtak ellenfelünknek, mi pedig nem tudunk váltani, így maradhattak a Borsod megyeieknél az értékes pontok. Igaz, ez nem vigasztal minket, de egy izgalmas, színvonalas meccset vívtunk.” Bernáth szerint nem sokkal lesz könnyebb a helyzet az Újpest II. ellen sem, hiszen a sors fintora okán újra idegenben küzd majd a Szeged 2011, ráadásul a hétvégén – a svédek elleni válogatott meccs miatt – nincs NB I-es forduló, így szinte biztos, hogy az első csapatból több fiatal is visszajátszik majd. „Jó lenne pontot, pontokat szerezni, az végre megnyugtatna mindannyiunkat, ezzel a felfogással készülünk a héten, és így is fogunk pályára lépni pénteken” – tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.