Sport

Atlétika: toboroznak a Titánok

Atlétika: toboroznak a Titánok

2011. augusztus 12., péntek
Atlétika: toboroznak a Titánok

A Titán Triatlon Club atlétikai szakosztálya augusztus 15-én, hétfőn tartja toborzóval egybekötött bázisedzését, ahol az atlétika iránt érdeklődő ifjak találkozhatnak a jelenlegi csapattagokkal is.

Hétfőn és kedden az edzések és a toborzó 17.15-től 19 óráig tart a Felső Tisza parti stadion atlétikai pályáján. Az atlétikai szakosztály továbbra is várja toborzóján az 1997–2003 között született mozgékony gyerekeket, akik szeretnék a sportok királynőjét versenyszerűen is űzni, s ezzel együtt szeretnének egy olyan csoporthoz tartozni, ahol a szabadidő eltöltése az edzésekről, edzőtáborokról, kerékpártúrákról, kirándulásokról és sportesemények megtekintéséről és a versenyekről szól, azaz egészséges életmódról és a közösségi élményekről. A Titánok vallják: "A győzelem egy életforma!" Várják még továbbá olyan középiskolások és főiskolai, egyetemi hallgatók jelentkezését, akik szintén komolyan készülnének tanulmányaik mellett egy-egy versenyre. A csoport létszáma jelenleg 52 fő. Az edzéseket

Menyhárt Zoltán

és

Tűhegyi Sára

tartja. Bővebb információkért Menyhárt Zoltán atlétaedzőt kell keresniük az érdeklődőknek a 06-70/599-0-699-es telefonszámon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.