Sport

Asztalitenisz: Hollandiában játszik a Floratom

Asztalitenisz: Hollandiában játszik a Floratom

2011. augusztus 31., szerda
Asztalitenisz: Hollandiában játszik a Floratom

A hétvégén Hollandiában szerepel a Floratom Szeged férfi asztalitenisz csapata az ETTU-kupa első csoportkörében. Nem vár könnyű erőpróba a szegedi alakulatra.

A

Dudás, Kószó A., Lukács

trió alkotta szegedi csapat ötödik "kalapos" együttesként papíron kizárólag erősebb ellenfelekkel kell megmérkőzzön. A kvintett favoritja a házigazda, a holland bajnoki ezüst érmes Zoetermeer, de a három továbbjutó hely egyikére esélyesként pályázik a portugál liga 3. helyezettje, a Sao Roque gárdája is. A belga bronzérmes Hoboken és az angol trónkövetelő Fusion együttese ellen jó játékkal esélye lehet a Szegednek. A csoportmérkőzések három győzelemig tartanak. A csapat nemzetközi kupa szereplése miatt módosul a bajnoki program is. Dudásék szombaton rajtolnának az Extraligában a Celldömölk ellen, ám ez a hollandiai túra miatt szeptember 15-re halasztódik. Kapcsolódó hír a Lombard AC visszalépése az Extraligától, ami miatt a szeptember 17-én rendezendő bajnoki mérkőzés elmarad. Ugyancsak visszalépett az SVSE Makó csapata az NB I Keleti csoportjában, így a Floratom II 1. fordulós mérkőzése szintén elmarad.

A férfi asztalitenisz ETUU-kupa, 1. csoportkörének programja:

Szeptember 2., szombat, 10 óra:

Clube Desportivo Sao Roque (portugál) - Floratom Szeged AC

Szeptember 2., szombat, 14 óra Enjoy Deploy Zoetermeer (hollandia) - Floratom Szeged AC Szeptember 2., szombat, 19 óra Sokah Hoboken (belga) - Floratom Szeged AC Szeptember 3., vasárnap, 10 óra Fusion (angol) - Floratom Szeged AC

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.