Gazdaság

Virágmatrica – Amikor a virágok megszólalnak + FOTÓK

Virágmatrica – Amikor a virágok megszólalnak + FOTÓK

2011. augusztus 31., szerda
Virágmatrica – Amikor a virágok megszólalnak + FOTÓK

Már régóta igyekszünk a virágokat még emlékezetesebb, felejthetetlenebb ajándékokká tenni: szalagokkal díszített virágcsokor, ezüstporral permetezett rózsafejek, virágszálak közé tűzött táblácska jókívánságokkal. Egy kis ügyeskedéssel - mégis egyszerűen - most akár szóra is bírhatjuk őket.

Régóta legkedvesebb ajándékaink a virágok: éppen olyan nagy örömet okoz őket kapni, mint adni. Finom illatukkal, mesés formáikkal, káprázatos színeikkel az élet minden pillanatában elkísérnek minket. Születésünkkor az éjjeli szekrényen vigyáz ránk egy nagy csokor fehér margaréta, anyák napján lila jácinttal lepjük meg anyát és a nagymamát, Valentin-napon egy szál piros rózsa lapul a padunkban, ballagáskor egy kis csokor orgona kísér minket át a nagybetűs élet küszöbén. A virágokhoz kötődő emlékeink sora végtelen. Azért, hogy még maradandóbbá varázsoljuk őket, elterjedt egy új technika Nyugat-Európában, ami lassan kezd hazánkba is begyűrűzni. Ez a technika nem más, mint a virágmatrica. Képzeljünk el egy rózsát a szirmain a "Köszönöm" vagy a "Szeretlek" felirat csillogó betűivel vagy egy nagy csokor tulipánt a "Boldog születésnapot" szavakkal a szirmain. Egyedi, különleges és rengeteg örömet okozhatunk egy ilyen figyelmességgel a szeretteinknek, ismerőseinknek. Találhatunk minden alkalomnak megfelelő feliratot - legyen az gratuláció, esküvő, romantikus alkalom vagy szomorú esemény. Ráadásul akár figurákat ábrázoló matricákkal is díszíthetjük a virágszirmokat: pillangókkal, szívekkel, angyalokkal - a fantáziánkra van bízva. A matricák felragasztása rendkívül egyszerű, alig egy percet vesz igénybe, így mindenki könnyen szóra bírhatja az ajándékba szánt virágokat. A hazánkban újnak számító technikáról a

viragmatrica.hu

oldalon olvashatunk, és sok kedves ötletet gyűjthetünk, hogyan tegyük igazán személyessé és különlegessé virágainkat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.