Szórakozás

Alternatív zenék Középföldén + VIDEÓ

Alternatív zenék Középföldén + VIDEÓ

2011. augusztus 24., szerda
Alternatív zenék Középföldén + VIDEÓ

Pénteken és szombaton ingyenes alternatív koncertsorozatot rendeznek meg Középföldén, az újszegedi ligetben. A Nyárvégi Alternatív Fennforgáson (NYAF) több szegedi zenekar is fellép majd.

"Ez az első alkalom, ami ezen a néven fut" - árulja el

Medvegy Gábor

, az esemény szervezője. "Rádiónk, a Rádió MI egy alternatív szellemiségű, kulturális és underground zenei felhozatalú csatorna, a stílusához pedig illik egy ilyen fajta zenei fesztivál" A fellépő zenekarok mind szegediek, és a rádió jó kapcsolatot ápol velük. Zenél az Attention Chérie, a Nemulass és a Side Effect együttes, valamint a Rádió Mi DJ-i, Corp. & Suzuki Samurai, a Mad Hatter és a J.A.M. "Bárkit szívesen látunk, aki nyitott az alternatívabb stílusok iránt. Többféle zenei irányzat is képviselteti magát, a drum'n'basstól az indie-n át a new wave-ig." A részletekért tekintse meg a Telin TV Medvegy Gáborral készített interjúját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.