Bulvár

44 új rendőr állt szolgálatba Csongrád megyében

44 új rendőr állt szolgálatba Csongrád megyében

2011. augusztus 2., kedd
44 új rendőr állt szolgálatba Csongrád megyében

44 új rendőr állt szolgálatba Csongrád megye hat rendőrkapitányságán augusztus elsején. A pályakezdő rendőröket tegnap fogadták a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Szegedi Rendészeti Szakközépiskolában végzett rendőr őrmesterek augusztus elsején kezdték meg hivatásos szolgálatukat. 21-en a Szegedi Rendőrkapitányságot, hatan-hatan a Hódmezővásárhelyi, a Csongrádi és a Makói Rendőrkapitányságot erősítik, míg hárman Szentesre, ketten pedig Kistelekre kerültek. A most szolgálatba álló rendőrök valamennyien közterületi szolgálatot látnak el.

Dr. Németh Károly

rendőr ezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója azt kérte az új kollégáktól, hogy esküjükhöz híven szolgálatuk során és magánéletükben is példamutatóan járjanak el, a rendőri hivatást valóban hivatásként éljék meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.