Sport

Vízilabda: Perth-ben hangolt a vb-re a Merész-csapat

Vízilabda: Perth-ben hangolt a vb-re a Merész-csapat

2011. július 13., szerda
Vízilabda: Perth-ben hangolt a vb-re a Merész-csapat

Három győzelemmel és egy vereséggel hangolt a sanghaji vízilabda-világbajnokságra az ausztráliai Perth-ben. Merész András alakulata vasárnap vívja első vb-meccsét a kínai városban Kazahsztán ellen.

Drávucz Ritáék világbajnoki résztvevőkkel játszottak az edzőtáborozással egybekötött barátságos meccsek során. Előbb Új-Zéland gárdáját verték nagy különbséggel 14-3-ra, majd a görögöket izgalmas csatában győzték le 14-13-ra. Harmadik meccsükön ötgólos vereséget szenvedtek a házigazda ausztráloktól (14-9), akiknek juniorválogatottját a zárómérkőzésen 17-6-tal lépték le

Merész András

szövetségi kapitány pólós hölgyei. A sanghaji világbajnokságon a magyar női válogatott az A betűjelű négyesben Kazahsztán legjobbjai ellen mutatkozik be budapesti idő szerint vasárnap hajnalban, majd kedden az Egyesült Államok, a csütörtöki csoportzárón pedig Hollandia csapata következik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.