Utazás

Utazás: Párizsi Plázs

Utazás: Párizsi Plázs

2011. július 18., hétfő
Utazás: Párizsi Plázs

Párizs ismét fürdővárossá és stranddá alakul július 21. és augusztus 21. között aPárizsi-Plázs ingyenes rendezvény alkalmából. Ilyenkor a rakpart egy része sétáló utcává alakul, ahol a strandok teljes kelléktára megtalálható: homokos part, napernyők, medence, pálmafák, napágyak, kávézók, teraszok...

A plázson pihenve megcsodálhatjuk Saint-Louis és az Ile-de-la-Cité szigetét, gyönyörű kilátás nyílik a Notre-Dame katedrálisra is! Azok számára, akik nem csak napozni vágynak, koncertek, sport események (strandröplabda, pétanque...), kávézók és éttermek teszik színesebbé a Párizsi Plázs (Paris Plage) rendezvényt. A plázs megfelel egész napos programra, de akár egy kis pihenésre is a városnézés során. Este pedig színes fényekkel világítják meg a helyszínt, amely még hangulatosabbá teszi a plázs környezetét. Sok érdekes program kicsiknek és nagyoknak.

Ilyenkor a párizsiak kihasználják, hogy a Szajna partja igazi stranddá változik és munka után, hétvégén azonnal kapják a fürdőruhájukat és élvezik a napsütést a vízparton. Jótanács: ajánlatos reggel vagy este menni inkább, hogy elkerülje a tömeget és a hőséget. Nyitva minden nap 9 és 21 óra között. Metró: Hotel de Ville, Stalingrad /Forrás:

www.franceguide.com

/

Francia körutazás

(Párizs, Loire-völgye, Burgundia, Elzász) augusztus 16 – 23.

8 nap/ 7éj Részvételi díj: 121.600 Ft

Utazás:

Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata)

Szállás:

7 éjszaka kényelmes, kétágyas, fürdőszobás szobákban

Ellátás:

Büféreggeli (félpanziós felár: 33.400 Ft)

A programból:

Reims, Párizs, Versailles, Chambord, Chenonceaux, Amboise, Fontenay, Dijon, Beaune, Colmar, Strasbourg, Riquewihr További információért érdeklődjön irodánkban! C&T Hungary Utazási Iroda Telefon: 62/481-562 travel@congresstravel.hu /Forrás: Fehérvár Travel/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.