Szeged 2011 – csatárnapló Gyuláról (5. nap)

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémián készült a héten a Szeged 2011 NB II-es csapata. Két labdarúgó, Bernáth Péter és Gahwagi Nebil írt nekünk blogot az edzőtábor élményeiről – íme a befejező rész…

Az edzőtábor utolsó napján, pénteken sajnos nem volt hozzánk kegyes az időjárás, egész napos esőben tréningeztünk. Reggel még a szabad ég alatt tudtunk dolgozni, délután viszont már behúzódtunk a fedett műfüves pályára. Délelőtt gyakorló játék szerepelt a programban, a támadók a védők ellen próbáltak különböző variációkat, vezettek akciókat. Délután a mesterek már a futást is elrejtették a gyakorlatokban. A kapu elé érkezésekben, a támadásvezetésekben, a kapura lövésekben mind ott szerepelt a sprintelés is. Az eső miatt egyéb szabadtéri elfoglaltságot nem iktattunk be. Az viszont feldobta a társaságot, hogy hévízi nászútjáról megérkezett Kulacsik Tamás, s ő is munkába állt velünk. Szép volt ez az öt nap, kiváló körülmények között készülhettünk a bajnokságra, ugyanakkor már várjuk is, hogy hazamehessünk.
Mielőtt Szegedre utaznánk, szombaton délelőtt még vár ránk egy edzőmérkőzés Szabadkígyóson. Annyira esett ma az eső, hogy felmerült, esetleg elmarad ez a meccs, de jelen állás szerint megtartják, ha csak valamiféle ítéletidő nem szól közbe. A találkozót követően már idehaza lesz egy kis pihenőnk, hétfőtől viszont folytatóik a kemény munka Szegeden. Persze nem panaszkodunk, most ennek van itt az ideje.
Edzőtábori blogunkat ezzel befejeztük, köszönjük, hogy velünk tartottak! Találkozunk odahaza!

A Szabadkígyósi SC – Szeged 2011 edzőmeccsről természetesen beszámolunk majd szombat kora délután a SZEGEDma.hu olvasóinak – a szerk.

Előző sztori

Műsorújság: a Telin TV szombati műsora

Következő sztori

Kézilabda: Ancsin Gábor csak a Pickre koncentrál