Szeged 2011 – csatárnapló Gyuláról (4. nap)

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémián készül a Szeged 2011 NB II-es csapata az augusztus 21-i Szolnok elleni bajnoki rajtra. Két labdarúgó, Bernáth Péter és Gahwagi Nebil ír nekünk blogot az edzőtábor élményeiről.

Reggel úgy mozogtunk, mint a nyugdíjasok, nehezen olajozódott a gépezet, a szerdai kétórás edzőmeccs sokat kivett belőlünk. Viszont vidáman telt a tréning, cicáztunk, nyújtottunk egy hosszabbat, majd a védők és a támadók külön vonultak, előbbi alakulat a tolódást gyakorolta, míg mi kapura lőttünk.
Délután viszont a lazításé volt a főszerep, meglátogattuk a gyulai termálfürdőt. Fiatalok nem nagyon voltak, viszont sütött a nap, jó időben fürödhettünk. A csúszdázásnál Bringa fennakadt, valahogy neki nem úgy csúszhatott a fürdőnadrágja, épp mi jöttünk utána Bernáth Petivel. Nem lehetett elkerülni a hármas karambolt, de szerencsére nem sérültünk meg, végül a csapatszellem jegyében közösen csobbantunk a vízbe. Este együtt néztük meg a Paks meccset. Majd korán lepihentünk, hiszen pénteken már megint keményebb nap lesz, két edzéssel.

Előző sztori

A hétvégén már kevesebb esőre lehet számítani

Következő sztori

Három sünt ápolnak a vadasparkban + FOTÓK