Szeged 2011 – csatárnapló Gyuláról (3. nap)

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémián készül a Szeged 2011 NB II-es csapata az augusztus 21-i Szolnok elleni bajnoki rajtra. Két labdarúgó, Bernáth Péter és Gahwagi Nebil ír nekünk blogot az edzőtábor élményeiről.

A szerdai nap igazán üdítően telt, hiszen reggel egy összetartást vezényeltek le edzőink, majd gyakorló mérkőzésen bizonyíthattunk. Ennek a meetingnek volt egy közös beszélgetős része, ahol néhány szóban mindenki bemutatkozott a csapat előtt. Ezután egyénileg is tárgyalt a szakmai stáb velünk, arra voltak kíváncsiak, kinek milyen a játékosmúltja, mit szeret játszani. Az ebéd után csendes pihenőn készültünk az első hivatalos edzőmeccsünkre. Vártuk már nagyon, hogy ezen a jó minőségű pályán játszhassunk egyet. A gyulai akadémiások 19 éves tehetséges fiataljai ellen mérkőztünk meg. Szimpatikus focit játszottak az ifik, nem ívelgették össze-vissza a labdát, rövid passzos, gyors futballal léptek fel ellnünk, de a rutin győzött a fiatalos hévvel szemben. Csütörtökön ismét nehéz nap vár ránk, hiszen két kemény edzéssel készülünk tovább.

Előző sztori

Labdarúgás: kikapott Röszkén az FK 1899 Szeged

Következő sztori

Több mint 8 ezer hely kiadó még a szegedi egyetemen + VIDEÓ