Szeged 2011 – csatárnapló Gyuláról (2. nap)

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémián készül a Szeged 2011 NB II-es csapata az augusztus 21-i Szolnok elleni bajnoki rajtra. Két labdarúgó, Bernáth Péter és Gahwagi Nebil ír nekünk blogot az edzőtábor élményeiről.

A keddi napon már „belecsaptunk a lecsóba”. Elég korán, fél nyolckor keltünk, majd reggeli, fél tíztől edzés. Mivel esett az eső, felavattuk a fedett, műfüves pályát. Technikai-taktikai jellegű tréninget vezényeltek edzőink. Majd megebédeltünk és a délutáni, fél ötös foglalkozásig csendes pihenőnk volt. A második etapot szökdelésekkel, futással, iramjátékkal fűszerezte meg a szakmai stáb. Estére nehezebbek is lettek az izmok, mint tegnap.
Egyébként ennek a harmadik generációs műfűnek egészen más a minősége, nincsen benne gumigranulátum, sokkal puhább. Akinek a műanyag talajon meg szokott fájdulni a térde, az itt panaszmentesen fejezi be az edzéseket. Megjöttek az edzésszerelések is, mindenkiről méretet vettek. A jövő hétre már szállítják a pólókat, nadrágokat, sportszárakat, széldzsekiket, táskákat és a kötött sapkákat. Szerda délelőtt egy közös összetartás lesz, megbeszéléssel, délután pedig kétórás edzőmeccset vívunk majd a gyulai akadémia 19 éves fiataljai ellen.

Default thumbnail
Előző sztori

Vízilabda: kilencedik a Merész-csapat a vb-n

Default thumbnail
Következő sztori

Hazugságok a szép retorika köntösében

Legutóbbi hasonló cikkek