Szeged 2011 – csatárnapló Gyuláról (1. nap)

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

A Grosics Gyula Katolikus Labdarúgó Akadémián készül a Szeged 2011 NB II-es csapata az augusztus 21-i Szolnok elleni bajnoki rajtra. Két labdarúgó, Bernáth Péter és Gahwagi Nebil ír nekünk blogot az edzőtábor élményeiről.

Kilenc órai indulást követően 11.30 körül érkeztünk meg Gyulára, és egy ebéd után el is foglaltuk a szállást, két külön apartmanban vagyunk lakunk, négyfős szobákban. Nem lehet panaszunk az ellátásra. Ami pedig a focit illeti… nehéz összehasonlítani az itteni körülményeket a szegedivel. Profi létesítményben dolgozhatunk, négy futballpálya, óriási öltözők, zárható szekrényekkel, külön gyúrószoba, akár két csapatra való játékos is le tudna zuhanyozni. Fel is dobott minket ez az egész közeg, kifejezetten jó hangulatú, pörgős edzésen vagyunk túl. A menü: technikai gyakorlatok, labdatartás, kétkapuzás és ahogy mondani szokás, játszottunk egy kicsit a kilométerekkel is. A vacsora után pedig sétára indultunk a városba. Majd pihenés, hiszen kedden két kemény edzés vár ránk.

Default thumbnail
Előző sztori

Erősödött reggelre a forint

Default thumbnail
Következő sztori

Kedd: Nacsa Zoltán Kiállítás

Legutóbbi hasonló cikkek