Bulvár

ORFK: két halálos baleset az elmúlt 24 órában

ORFK: két halálos baleset az elmúlt 24 órában

2011. július 24., vasárnap
ORFK: két halálos baleset az elmúlt 24 órában

Összesen 125 közúti közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség az elmúlt nap 24 órájában; ezek közül két balesetben két ember halt meg, 13 baleset súlyos, 43 pedig könnyű sérüléssel járt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája vasárnap az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint ezeken felül 67, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. A rendőrség közleményében egyebek mellett arra figyelmeztet, hogy az M5-ös autópályán a tereléseknél óriási torlódások alakulnak ki. Ezeken a szakaszokon a megengedett maximális sebesség 60, illetve 80 kilométer/óra. Mint írják, terelésre kell számítani útburkolat-felújítás miatt a bal pályán, Budapest felé, a 42-estől a 36-os kilométerszelvényig. A határátkelőkkel kapcsolatban az ORFK arról tájékoztatott, hogy torlódás várható estétől Ártándnál a teherforgalomban. Emellett ismét várakozásra kell számítani Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Záhonynál, Beregsuránynál és Barabásnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.