Bulvár

Öngyilkos lett a szegedi gázoló Budapesten

Öngyilkos lett a szegedi gázoló Budapesten

2011. július 27., szerda
Öngyilkos lett a szegedi gázoló Budapesten

Öngyilkosságot követett el Budapesten az a 48 éves szegedi férfi, aki előző nap elütött egy lányt, majd a helyszínt megállás és segítségnyújtás nélkül elhagyta - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Szenti Szabolcs

elmondta: a baleset hétfőn kora délután történt Szeged-Szentmihályon. Egy 16 éves helybeli lány gyalogolt az út jobb oldalán, s egy arra haladó kisteherautó elütötte. Az autó vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A fiatal lányt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség az adatgyűjtést követően országos körözést adott ki egy 48 éves szegedi férfi ellen, akit segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítottak, ezzel együtt az autója körözését is elrendelték. A sajtószóvivő hozzátette: a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedd este jelezte, hogy a keresett férfi leugrott az egyik fővárosi bevásárlóközpont - az MTI információja szerint a WestEnd - tetőteraszáról és életét vesztette. A közelben a rendőrség lefoglalta a keresett gépkocsit is - közölte Szenti Szabolcs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.