Sport

Nyolcgólos mérkőzésen ikszelt az FK

Nyolcgólos mérkőzésen ikszelt az FK

2011. július 24., vasárnap
Nyolcgólos mérkőzésen ikszelt az FK

A Kiszombor elleni találkozóval a harmadik mérkőzésen vannak túl a kék-feketék. Ezúttal gólgazdag mérkőzésen játszott döntetlent a Hüvös-alakulat.

Sorozatban játssza felkészülési mérkőzéseket az FK 1899 Szeged megye kettes csapata. A kék-feketék ellenfele ezúttal a Kiszombor volt. A megye első osztály stabil tagjává avanzsálódott zomboriak kispadján edzőváltás volt a nyáron.

Lehota Istvánt

, aki Tisza Volán korosztályos csapatánál vállalt munkát, a klub korábbi játékosa,

Madránszky Zoltán

váltotta a padon. Az új edzővel, új játékosok is érkeztek, így fiatalokkal megerősítve jöttek Szegedre felkészülési mérkőzésre.

Toborzó!

Az FK 1899 Szeged labdarúgócsapata várja az 1993. január 1. után született, a sportághoz kedvet érző fiatalok jelentkezését. Jelentkezni Keresztúri János utánpótlás-vezetőnél lehet, szerdán és pénteken 18:30-kor a Felső Tisza parti stadionban vagy a 06/20-808-66-55 telefonszámon. Az edzésre szerelést mindenki hozzon magával!

Kissé zord időjárás ellenére kellemes, ideális körülmények fogadták a pályára lépőket. A mérkőzés színvonalán és iramán látszott, hogy a felkészülés elején járnak még a csapatok. Van még min "finomítani" az edzőknek a közel egy hónap múlva rajtoló bajnokság kezdetéig. Mindenesetre a góllövéssel nem volt probléma. Nyolc találatot láthatott a kilátogató szurkoló. A csapatok testvériesen osztozkodtak a gólokon, így a látottak alapján is kijelenthető, hogy igazságos döntetlen született. FK 1899 Szeged - Kiszombor 4-4 (1-2). Szeged, vezette: Stetakovics.

FK 1899 Szeged:

Brunczvik - Meszes Cs., Tóth, dr. Havas, Burzon, Kálmán, Bakó, Nagy, Túróczi, Dóra, Lukács. Játszott még: Meszes T. (kapus), Majoros, Herczeg, Murányi, Becsei, Kaiser. Edző: Hüvös Gábor.

Kiszombor:

Keresztúri - Bottyán, Kalász, Csizmadia, Kratochwill, Tézsla K., Paku, Kardos, Márki F., Kovács, Hatvani. Játszott még: Pásztor G., Csanádi, Pásztor A., Németh, Szloboda, Bodré. Edző: Madránszky Zoltán.

Gólszerzők:

Dóra (2), Majoros, dr. Havas illetve Hatvani (2), Tézsla K., Pásztor A.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.