Kultúra

Műalkotások költöznek egy volt masszázsszalonba Szegeden

Műalkotások költöznek egy volt masszázsszalonba Szegeden

2011. július 30., szombat
Műalkotások költöznek egy volt masszázsszalonba Szegeden

Egy volt tetováló- és masszázsszalon helyiségeibe költöznek a Szegedi Művésztelep alkotói és alkotásaik a hét végén.

Az utóbbi években a város illusztris kiállítóhelyén a szecessziós REÖK-palotában mutatták meg munkáikat a műhely tagjai, ám az idén kiszorultak onnan, egyéb kiállítóhely híján egy üresen álló belvárosi üzlethelyiséget dobott nekik mentőövként a város. A helyiségeket kitakarítják, ám a személyzet és őrzés nélküli alkalmi kiállítóhely csak néhány órára éled fel: a tárlat kizárólag a július 30-án, szombaton látható a 18 órai megnyitó után 20 óráig. A Szegedi Művésztelep grafikai profillal kezdett, ám egy-két év után „univerzális kísérleti bázissá vált”, a nyersanyagok és médiumok széles skáláját vonultatja fel. 17 év alatt több mint 100 alkotó dolgozott és mutatkozott be Szegeden, az utóbbi években egyre több külhoni művész jön inspirációért a Tisza-parti városba. A Szegedi Művésztelep tizenhetedik kiállítása 2011. július 30-án, szombaton 18 órakor nyit és aznap 20 órakor zár. A tárlatot

Kémeri Attila

kultúrkubikos nyitja meg – aki már több „széllel szembeni”, ám ettől csak izgalmasabb kulturális vállalkozás létrejötténél talicskázott a városban és országszerte. A két órás tárlatot Szegeden a Viktor Hugo u. 5. szám alatt keressék szombat este.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.