Utazás

Magyar strandok a világ legszebbjei között

Magyar strandok a világ legszebbjei között

2011. július 31., vasárnap
Magyar strandok a világ legszebbjei között

Három magyar strand is szerepel a világ 66 legjobb fürdőzőhelyét számon tartó listán. A Velence Resort & Spa hotel Wellness-komplexummal, Comedy Show-val és változatos programokkal várja a pihenni, üdülni vágyókat.

A dubai Jumeirah Beach, a görögországi Mytros Beach és a jamaicai Seven Mile Beach mellett 3 magyar strand is felkerült a világ TOP 66 strandját tartalmazó listára. Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai külképviselője, a Corps Touristique Austria alelnöke, nagyszabású partnerparti és sajtótájékoztató keretében mutatta be az ausztriai turisztikai külképviseletek kooperációjában megvalósuló kiadványt, amely a világ TOP strandjait gyűjtötte össze szakmai kritériumok alapján egy színes, tematikus kiadványba. A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az osztrákok 35 százaléka számára a vízparti nyaralás az egyik legkeresettebb turisztikai termék, s ha a kulturális motivációt, illetve a városlátogatást is hozzávesszük, akkor 50 százalék feletti e szegmens részaránya a motivációs tényezők között. A strandok sok szempontból magukba olvasztják és kielégítik ezt a keresleti igényt, éppen ezért Ausztriában hamar kurrens nyári olvasmány lett az „álomstrandokról” szóló kiadvány, amelyről számos osztrák turisztikai szaklap, s olyan félmilliós olvasótáborral rendelkező napilap is beszámolt, mint például a Kurier. A strandok kiválasztásánál döntő szempont volt, hogy a desztináció az adott országban ismert legyen, objektív kritériumok alapján minősített strandok legyenek, illetve komoly turisztikai potenciállal és egyediséggel bírjanak. Ennek megfelelően hazánkból a Velencei-tó/Sport Beach, a Tisza-tó/Eurostrand és „élmény desztinációként” a Balaton került fel a TOP strandokat tartalmazó nemzetközi listára. A kiadvány elérhető és letölthető a Corps Touristique Austria titkárságán és

honlapján

, amelyet már az első napokban több ezren rendeltek meg. /Forrás: Turizmus Panoráma Bulletin/

Nyári vakáció a Velencei-tónál

min. 4 éjszaka szállás kétágyas szobában, kávé- és teabekészítéssel • gazdag kínálatú büféreggeli és büfévacsora1 üdvözlő ital (érkezés napján) • részvétel a szálloda programjain: Magyarországon kizárólag nálunk Dino Club animáció változatos programokkal napközben és este: Comedy show, Cabaret Show, Hits Parade, Bingó, Kvíz show, Karibi este, Dance around the world • A szálloda egyedi Spa- és Wellness- komplexumának (1000 m2 vízfelület), valamint Kardiotermének korlátlan használata: bel-és kültéri élmény- és gyógyvizes medencék, szaunavilág, jégkút, sókabin, tepidárium, beltéri gyermekmedence, Kneipp-taposó, merülőmedence, pezsgőfürdő, 25 m-es kültéri tanmedence, tóparti strand, játszótér • fürdőköpeny és törölköző használat • internet alapú TV, zene-, játék- és internet-csatlakozási lehetőség korlátlan ADSL használattal • laptop- méretű széf • Ele-Fülöp gyerekvilága a legkisebbeknek • Kreatív játszóház gyerekeknek szakképzett pedagógussal: naponta 9-12 óráig és 15-18 óráig A csomag ára (Ft/fő/éj)

Szobatípusmin. 4 éjmin. 6 éjmin. 7 éj
Superior kétágyas20 90018 90017 900
Superior plus kétágyas22 90020 90019 900
Superior egyágyas27 90025 50023 900
Kedvezményes gyermek ár pótágyon*
0-6 éves korigdíjtalandíjtalandíjtalan
6-12 éves korig9 0008 1008 100
Pótágy ár 12 éves kortól12 00010 80010 800
*A kedvezmény szállásra pótágyon, félpanziós ellátásra vonatkozik. Szülővel egy szobában, minimum 2 teljes árat vagy az egyágyas szobaárat fizető felnőtt esetén érvényes. Érvényes 2011. június 24 - augusztus 28. A csomag ára tartalmazza az ÁFA-t Idegenforgalmi adó: 18 éves kor felett, 300Ft/fő/éjszaka Parkolási díj: 1500 Ft/gépkocsi/éjszaka Az ajánlat előzetes időpont-egyeztetés és szabad kapacitás függvényében vehető igénybe. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. További információért érdeklődjön irodánkban! C&T Hungary Utazási Iroda Telefon: 62/481-562 travel@congresstravel.hu /Forrás: www.velencespa.com/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.