Sport

Labdarúgás: a Bácsalmást verte magabiztosan a Volán

Labdarúgás: a Bácsalmást verte magabiztosan a Volán

2011. július 18., hétfő
Labdarúgás: a Bácsalmást verte magabiztosan a Volán

A Tisza Volán SC Szeged hétvégén a Bácsalmás csapatát verte meg edzőmérkőzésen magabiztos játékkal 8-0-ra. Dongóéknál, ahogy más kluboknál is, még formálódik a keret; több fiatal kapott most lehetőséget a bizonyításra.

Egy fiatalokból álló, szerb stílusban, rövidpasszos játékot játszó csapattal találkozott a Buchholcz-legénység, akiknek a mérkőzésen mindössze egy helyzetük akadt. A Volán csatárai feltűnően nagy kedvvel és motiváltan játszottak, ennek is köszönhető többek között a nagyarányú győzelem. „Nemcsak a bajnokságra, hanem a kupára is készülünk, augusztus 7-én fogunk pályára lépni. Több olyan játékosom van, akinek el kell dönteni a sorsát: a felnőtt keretben szerepeljen vagy az ifiben, ezért őket a közeljövőben több edzőmeccsen is szerepeltetni szeretném” – mondta el portálunknak

Buchholcz Gábor

, a Volán edzője.

Előkészületi mérkőzésen:

Tisza Volán SC Szeged – Bácsalmás PVSE 8-0 (4-0).

Szeged, Etelka sor.

Tisza Volán SC Szeged:

Czirják – Fülöp, Boldizsár, Vida, Mészáros, Veréb, Szilágyi Mucsi, Grünwald, Rácz, Faragó. Cserék: Dongó, Militár, Kazi, László.

Gólszerzők:

Faragó 2, Kazi 2, Rácz, Boldizsár, Grünwald, Szilágyi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.