Sport

Labdarúgás: a Mindszenttel csatázott a SZVSE

Labdarúgás: a Mindszenttel csatázott a SZVSE

2011. július 25., hétfő
Labdarúgás: a Mindszenttel csatázott a SZVSE

Lejátszotta első felkészülési találkozóját a megyei I. osztályban legutóbb hatodikként zárt szegedi legénység.

Eredetileg Mindszenten mérkőzött volna egymással a Szegedi VSE és a Mindszent SE gárdája, ám a helyszín az utolsó pillanatban módosult, így végül szombaton a SZVSE-pályán rendezték meg az edzőmeccset.

Bóka Ferenc

, a vasutasok mestere portálunknak elmondta, a játéktéren látszott, hogy sokat dolgoztak rajta, tűrhető állapotban várta a feleket, ami az utóbbi időben mostoha sorsú létesítmény esetében mindenképpen örömtelinek mondható. Az augusztus 20-21-i bajnoki rajtra készülő két együttes – a vendégek elsőre nem kapták meg a megye I-es indulási jogot, de még küzdenek érte, s bíznak a sikerben – parázs csatát vívott, melyet végül a szegediek nyertek meg. Hír a Bóka-csapat háza tájáról, hogy

Magyar Béla

kölcsönből visszatért Röszkéről, rajta kívül is terveznek néhány igazolást. Egyelőre úgy tűnik, a tavalyi keretből

Illés Tibor

és

Balog Péter

máshol folytatja, valamint

Lajkó Ádám

távozása is elképzelhető, ő a Tisza Volán SC Szegeddel tréningezik. A SZVSE legközelebb kedden este a Felső Tisza parton lép pályára, az ellenfél

Hüvös Gábor

valamelyik alakulata, az FK 1899 Szeged felnőttcsapata vagy a SZEOL-Tisza Volán U19 lesz, míg csütörtökön a megye I. újoncánál, a Hódmezővásárhelyi FC II.-nél vendégeskednek Hegyesiék.

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen:

Szegedi VSE – Mindszent SE 4-2.

Szeged, SZVSE-pálya.

SZVSE:

Weszelovszky – Környei, Hegyesi Á., Ágoston, Márki, Fröhlich, Beleznai, Simon, Dürgő, Kozma, Hegyesi Zs. Játszottak még: Busa, Magyar. Vezetőedző: Bóka Ferenc.

Mindszent:

Juhász – Szabó I., Tóth Cs., Szabó B., Kispál, Bartucz, Antal, Széll, Orosz, Mihály R., Mihály T. Játszottak még: Nana R., Czibere. Játékos-edző: Tóth Csaba.

Gólszerzők:

Hegyesi Zs., Dürgő 2-2, illetve Tóth Cs., Mihály R.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.