Bulvár

Közösen járőröznek a rendőrök és a halőrök

Közösen járőröznek a rendőrök és a halőrök

2011. július 8., péntek
Közösen járőröznek a rendőrök és a halőrök

A bűncselekmények, szabálysértések megelőzése, a jogosulatlan halászat és horgászat, valamint a vízszennyezés megakadályozása - többek között ezek a stratégiai célok szerepelnek abban az együttműködési megállapodásban, amit a Szegedi Rendőrkapitányság és a Szegedi Herman Ottó Horgászegyesület között - közölte a CSMRFK Sajtószolgálata.

Zélity László

ezredes, a Szegedi Rendőrkapitányság vezetője és Kemény András, a Szegedi Herman Ottó Horgászegyesület elnöke látta el kézjegyével a dokumentumot. A felek hosszú távú stratégiai feladatuknak tekintik a két szervezet közötti hatékony együttműködést. Mint fogalmaztak, a társadalmi elvárások szükségessé teszik a kedvezőtlen folyamatok megfelelő kezelését, így az engedély nélküli, továbbá tiltott módon és eszközzel történő horgászat, halászat visszaszorítását, a fokozott halvédelem és a környezetszennyezés területén történő határozott fellépést. Az együttműködés lényegi eleme - a kölcsönös tájékoztatáson és információcserén túl - a közös ellenőrzések megszervezése és végrehajtása, melynek során a rendőrök és halőrök az egyesület kezelésében lévő területeken közösen járőröznek, amitől a jogsértések visszaszorulását várják - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.