Kultúra

Közös Hullámhossz - rádió a Művészetek Völgyében

Közös Hullámhossz - rádió a Művészetek Völgyében

2011. július 22., péntek
Közös Hullámhossz - rádió a Művészetek Völgyében

Közös Hullámhossz néven 24 órás rádiót indít a Művészetek Völgyében a fesztivál idejére a Szabad Rádiók Magyarországi Szervezete (SZRMSZ). A csatorna a 96,5 MHz-es frekvencián és az interneten érhető el.

A nagyrészt önkéntes műsorvezetőkkel dolgozó rádió az idén harmadik alkalommal van jelen a rendezvénysorozaton - tájékoztatta a rádió főszerkesztője az MTI-t. 2010-ben éppen úgy megtörtént az, hogy

Sipos Mihály

(Muzsikás) vagy

David Yengibarian

örmény harmonikás élő stúdiókoncertben vallottak művészetükről, mint az, hogy

L. Simon László

vagy

Illés Zoltán

fideszes politikusok beszéltek a Művészetek Völgyének szerepéről - mutatta be a rádiót közleményében

Tóth Mónika

. A rádió július 22-én 0 órától tíz napon át, 31-ig fogható. A Közös Hullámhossz-projektet 2009-ben hozta létre az SZRMSZ azzal a céllal, hogy a tagrádiók közösen folyamatos, tíznapos helyi műsort sugározzanak az abban az évben megrendezett Dörögdi Fesztiválon. A szervezet legutóbb Ajka környékén működtetett ideiglenes rádiót a vörösiszap-katasztrófa érintettjeinek informálása céljából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.