Sport

Kispesten vendégszerepelt az Ultras Szeged

Kispesten vendégszerepelt az Ultras Szeged

2011. július 6., szerda
Kispesten vendégszerepelt az Ultras Szeged

Közelmúltban a Kispest szurkolótábora adott otthont a Supporter's Cup 2011 elnevezésű kispályás labdarúgótorna-sorozat következő állomásának.

A nagysikerű szegedi viadal után ismét összecsaptak a szurkolók. A budapesti eseményre a házigazdák valamennyi szurkolói csoportosulása mellett, meghívást kapott a szegedi viadal győztese a SUT (Tamási), a debreceni Force Field, az Ultras Szeged és szombathelyi Haladás táborai. A szegediek bár mindent megtettek a sikeres szereplésért, mégis a vert mezőnyben fejezték be a küzdelmeket. Mentségként szolgál számukra az, hogy erős csoportba kerültek, így már ott megpecsételődött a sorsuk. Három mérkőzésen is végig partiba voltak ellenfelükkel, kettőn még vezettek is, de a szerencse elpártolt tőlük. A későbbi győztes ellen is szoros csatában maradtak alul. A csoport erősségét jelzi az is, hogy a helyosztókon egy kivételével a szegediek csoporttársai kerültek ki győztesen, valamint az Ultras Szeged is.

Supporter's Cup 2011

"Fekete" csoport:

Kispest Honvéd Online - Ultras Szeged 4-1 Ultra Red Boys - Nuova Guardia Due 0-2 Hali Fans - Havanna 1-0 KHO - N.G. UNO 0-2 Ultras Szeged - Hali Fans 1-2 U.R.B. - Havanna 1-1 Ultras Szeged - N.G. Due 0-3 Hali Fans - U.R.B. 3-1 Havanna - KHO 0-0 Ultras Szeged - U.R.B. 3- 4 Hali Fans - KHO 4-2 N.G. Due - Havanna 0-1 U.R.B. - KHO 2-0 N.G. Due - Hali Fans 0-1 Havanna - Ultras Szeged 3-2

Elődöntők:

Haladás Baráti Kör - Hali Fans 1-2 N.G. Due - Nuova Guardia Uno 2-0

Helyosztók:

11. helyért: Force Field - Ultras Szeged 0-3 9. helyért: Kispest City - KHO 4-1 7. helyért: SUT - U.R.B. 1-3 5.helyért: Szövetség - Havanna 1-4

Bronzmeccs:

Haladás Baráti Kör - N.G.Uno 3-0

Döntő:

Hali Fans - N.G. Due 4-1 A torna kapusa: "B.B." (N.G.Due) A torna gólkirálya: Hujber (Hali Fans) 8 találattal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.