Bulvár

Ki tud a kerékpáros nőről?

Ki tud a kerékpáros nőről?

2011. július 12., kedd
Ki tud a kerékpáros nőről?

A Szegedi Rendőrkapitányság egy, a múlt hónapban történt, súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési baleset kapcsán kéri a lakosság segítségét - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

A rendelkezésre álló adatok alapján június 9-én a késő esti órákban ismeretlen kerékpáros a Budapesti körúton haladt a kerékpárúton. Ennek során áttért a menetirány szerinti bal oldalra, melynek során összeütközött a vele szemben közlekedő biciklis férfivel. A férfi az ütközés következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen kerékpáros adatainak hátrahagyása nélkül továbbhajtott. Az eljárás során végzett adatgyűjtések alapján időközben sikerült megállapítani az ismeretlen biciklis személyleírását, mely a következő: 35-40 év körüli, közepes testalkatú, sötét hajú nő, aki 28-as régi típusú elhasznált, világítás nélküli kerékpárral közlekedett. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesetben érintett kerékpáros nővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.), vagy telefonon 62/562-400-as szám 13-48, 14-37-es mellékén, illetőleg a 107, 112-es segélyhívón, valamint a telefontanú 06-80/555-111-es hívószámán. Segítségüket előre is köszönjük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.