Sport

Kézilabda: súlyos vereség a spanyoloktól a junior vb-n

Kézilabda: súlyos vereség a spanyoloktól a junior vb-n

2011. július 18., hétfő
Kézilabda: súlyos vereség a spanyoloktól a junior vb-n

A magyar junior férfi kézilabda-válogatott katasztrofális első félidő után súlyos vereséget szenvedett a spanyoloktól a Görögországi világbajnokság nyitónapján Evoszmoszban.

A Pick Szeged új igazolásával,

Ancsin Gáborral

, és saját nevelésű szélsőjével,

Nagy Norberttel

felálló magyar juniorválogatott már a mérkőzés elején 4-0-s hátrányba került, s ez csak fokozatosan nőtt a szünetig (17-5), előrevetítve a katasztrofális vereséget.

Rosta István

fiai a második félidőben valamelyest összeszedték magukat, ez arra volt elég, hogy a félidei 12 gólos különbség ne növekedjen meg drasztikusan. A vége 33-19-es vereség lett. A spanyoloknak minden bejött a meccsen, a mieink viszont végig szenvedtek. Ancsin egy gól lőtt, Nagy Norbert nem tudott betalálni a káprázatosan védő (56%)

Gonzalo Pereznek

. A magyar csapat hétfőn javíthat a Portugálok ellen.

Junior férfi kézilabda-világbajnokság, D csoport, 1. forduló:

Spanyolország - Magyarország 33-19 (17-5)

A magyar gólszerzők:

Pásztor Á. 5, Morva 4, Takács 3, Gazdag 2, Debreczeni, Benmiloud, Ancsin, Bodó, Antal 1-1. Rosta István:

"Lendület nélkül kezdtük a meccset. Nem játszottunk elég okosan, ezért súlyos vereséggel fizettünk. A spanyol kapus verhetetlen volt. Portugália ellen remélem győzni fogunk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.