Bulvár

Ismert elkövetők, ismeretlen sértett!

Ismert elkövetők, ismeretlen sértett!

2011. július 18., hétfő
Ismert elkövetők, ismeretlen sértett!

Egy középkorú nőt rabolt ki két fiatalember június 6-án késő este a Bartók Béla téren. Az elkövetők személyazonossága ismert, de a sértett nem várta meg a rendőröket, elment a helyszínről. A rendőrség várja a jelentkezését!

Egy nő kiáltozott segítségért június 6-án késő este a szegedi Bartók Béla téren. Erre lett figyelmes egy fiatal pár, akik segítségére siettek. A riadt hölgy elmondta, hogy két fiatalember fellökte és elvette a táskáját. A pár az elkövetők után indult, és visszatartotta őket a rendőrség megérkezéséig. Közben előkerült a sértett táskája is, aki így már a rendőröket sem várta meg, elment a helyszínről. A sértett személyleírása: 50-60 év körüli, kb. 160-165 cm magas, normál testalkatú, fekete hullámos hajú. A sérelmére megvalósított bűncselekménykor kék térdig érő ruhában volt, amin virágminták voltak. Fehér szandált viselt. Amikor fellökték, a térdét megütötte, azon hámsérülés keletkezett. A rendőrség kéri, hogy a körülmények tisztázása, valamint az elkövetők felelősségre vonása érdekében jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.