Bulvár

Házi őrizet alatt lopott

Házi őrizet alatt lopott

2011. július 15., péntek
Házi őrizet alatt lopott

Kiterjesztően értelmezte a házi őrizetet egy 21 éves férfi tegnap Szegeden. Kerékpárt akart lopni egy társasházból, de pechjére a lakók lebuktatták.

Lakossági bejelentés alapján értek tetten a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei egy 21 éves fiatalembert, aki az Ipoly sor egyik lépcsőházából egy mountainbike kerékpárt akart ellopni tegnap. A férfi éppen le akarta fűrészelni a lakatot, amikor a lakók megzavarták. A helyszínre érkező rendőrök a Vértói úti megállóban igazoltatták a gyanúsítottat, akiről kiderült, hogy a bíróság házi őrizetét rendelte el, így annak megszegésével követett el ismét bűncselekményt. A rendőrök a tolvajt előállították, ellene lopás bűntett kísérlete és fogolyszökés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Egy másik kerékpártolvajt is tetten értek a szegedi járőrök tegnap. Rá a Rókusi körúton lettek figyelmesek az egyenruhások, miközben egy kerékpár mellett állt és ott matatott. Amikor a férfi meglátta a rendőröket, arrébb állt. Intézkedés alá vonták. Először azt mondta, hogy csak sétálgatott, majd amikor a táskájából egy erővágó fogó is előkerült, belezavarodott a magyarázatába és beismerte, hogy el akarta kötni a kétkerekűt. A rendőrök előállították, ellene lopás bűntett kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.