Bulvár

Határsértőket fogtak a szegedi és nagylaki határrendészek

Határsértőket fogtak a szegedi és nagylaki határrendészek

2011. július 28., csütörtök
Határsértőket fogtak a szegedi és nagylaki határrendészek

Négy határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei július 26-án a kora reggeli órákban a Röszkét Mórahalommal összekötő műúton - tájékoztat Jászai Linda r. hadnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője

A négy pakisztáni férfi sem személyazonosságát, sem az ország területén való jogszerű tartózkodását nem tudta igazolni, így az egyenruhások előállították őket. Velük szemben idegenrendészeti eljárás indult. Mára virradóra két algír és egy tunéziai állampolgár szándékozott vonattal eljutni Franciaországba. A Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség járőrei intézkedés alá vonták a három férfit a Csanádpalotai Vasútállomáson, akik nem tudták igazolni az ország területén való jogszerű tartózkodásukat. Az idegenrendészeti eljárást követően a magyar hatóságok kitoloncolják a határsértőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.