Bulvár

Hat sérült a határátkelőhely előtt történt balesetben

Hat sérült a határátkelőhely előtt történt balesetben

2011. július 3., vasárnap
Hat sérült a határátkelőhely előtt történt balesetben

Hatan sérültek meg abban a baleset, ami ma hajnalban történt az M5-ös autópályán a Röszke Autópálya-határátkelőhely közelében.

Egy személygépkocsi görög sofőrje az átkelő felé tartott, amikor későn észlelte az előtte álló kocsisort. Nekiütközött egy autónak, amit szintén nekitolt egy másik járműnek. A balesetben hatan sérültek meg, őket a mentők kórházba vitték. Az ütközés következtében a görög sofőr szenvedett súlyos sérüléseket - tájékoztatta az MTI-t

Tuczakov Szilvána

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Vasárnap reggel két órát kell várakozni a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomnak. A gyorsabb átlépés érdekében célszerű a tompai vagy a tiszaszigeti átkelő felé kerülni. Utóbbit magyar és szerb állampolgárok vehetik igénybe naponta 8 és 18 óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.