Közélet

Félreértések a 13-as útvonalával kapcsolatban

Félreértések a 13-as útvonalával kapcsolatban

2011. július 5., kedd
Félreértések a 13-as útvonalával kapcsolatban

A 13-as buszvonal menetrendjének változásával kapcsolatban több olvasónk fejezte ki aggodalmát, miszerint a járat már nem jut el a Móravárosi bevásárlóközpontig. Erről azonban szó sincs, a járat Tarjánból nem a Deák gimnázium felé indul el, hanem a Csillagtér irányába, majd a Szilléri sugárútról fordul rá a nagykörútra és onnan közelíti meg az eredeti végállomását, a Napfényparkot.

A félreértésre az adhatott okot, hogy a

Tisza Volán Zrt. hivatalos oldalán

a menetrendváltozásról szóló hír ismertetése csak a megváltozott szakaszt ismerteti, így az új útvonalleírás a Brüsszeli körúti szakasznál véget ér. De megnyugtatjuk olvasóinkat, hogy a járat természetesen továbbra is Tarjánból egészen a Napfényparkig szállítja utasait. Fentebb közzé tesszük a közlekedési társaság oldaláról is letölthető térképet, melyen a 13-as busz teljes útvonala látható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.