Kultúra

Danko Jones új számokkal a SZIN-en pólópályázattal

Danko Jones új számokkal a SZIN-en pólópályázattal

2011. július 8., péntek
Danko Jones új számokkal a SZIN-en pólópályázattal

Két új számmal adta ki újra legutóbbi albumát, így új dalokkal felszerelkezve érkezik a SZINre a Danko Jones. A kanadai banda tizenöt éve van jelen a zene világában rockzenéjével, ami a hollywoodi sztárokat is rajongói közé állította.

A Karate kölyökkel és a magyar Ektomorffal is klipet forgató együttes augusztus 26-án, pénteken koncertezik a Szegedi Ifjúsági Napokon. A rock trió koncertjén a SZINesek saját tervezésű fesztiválpólókban bulizhatnak. A négynapos Tisza-parti fesztre vasárnapig éri meg a legjobban bérletet váltani. A torontói

Danko Jones

sorsa már hatévesen megpecsételődött, mikor hosszas kérlelés után anyjától egy Kiss albumot kapott. Innen egyenes út vezetett a hivatalos Kiss fanklubba és a rock világába. Az énekes-gitáros 1996-ban megalapította trióját egy dobossal és egy basszusgitárossal. Zenéjükkel az akkori indie-rock szcéna szorító korlátait törték át, és újat teremtettek: egy éhes, harapós, fáradhatatlan oroszlánt, aki a rock végeláthatatlan birodalmának királya lett.

A Danko Jones mára fogalom, ami egyet jelent a több tízezernyi rajongónak, köztük a Gyűrűk ura filmekből is ismert

Elijah Woodnak

, az egyik klipjükben is szereplő Karate kölyök

Ralph Macchionak

vagy a rocklegenda

Lemmy Kilmisternek

: ütős, energikus rockzenét, egyedi koncertélményt, és olyan felejthetetlen dalokat, mint a Cadillac, az I Think Bad Thoughts vagy a First date. A torontói hármas, akinek feje nemrég a magyar Ektomorffal csinált közös számot, júniusban újra kiadta legutóbbi albumát, a Below the beltet, amit a rockrajongók két új számmal feltuningolva vásárolhatnak meg, a SZINre érkező fesztiválozók pedig élőben is meghallgathatnak majd a szegedi Tisza-parton augusztusban.

SZIN pólópályázat hamarosan, kedvezményes bérletek vasárnapig

A tökéletes fesztiválélményhez az első osztályú zenék mellett a passzoló fesztiválszerelés is hozzátartozik. Aki igazán személyre szabott cuccban bulizna, most megtervezheti a neki tetsző SZINes pólót, ami a fesztivál hivatalos viselete is lehet. Hamarosan pólótervező pályázat indul a SZIN Facebook-oldalán, amire bárki jelentkezhet, aki kreativitását megvillantaná az országnak. A beérkezett pályaműveket a Magashegyi Underground alapítója,

Fodor Máriusz,

a legnépszerűbb bagoly,

Sanyi

, valamint a fesztiválpóló-felelős

Ricz Géza

zsűrizi, de a legjobb három kiválasztásában a SZIN online közössége is részt vesz. A nyertesek, amellett, hogy megvalósult terveiket viszontláthatják a fesztiválozókon, belépőket is nyerhetnek a Tisza-parti nyárzáróra. A pályázat részletei hamarosan a SZIN Facebook-oldalán. A bérletvásárlással nem érdemes várni: július 10-ig, vasárnapig elővételben, mindössze 13 900 forintért lehet belépőt váltani a négynapos szegedi fesztiválra. Az IH Rendezvényközpontban és a Belvárosi Moziban hosszított nyitva tartással, vasárnap este 21-ig várják az érdeklődőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.