Sport

Búvárúszás: újabb szegedi egyéni csúcsok az Eb-n

Búvárúszás: újabb szegedi egyéni csúcsok az Eb-n

2011. július 15., péntek
Búvárúszás: újabb szegedi egyéni csúcsok az Eb-n

A szerdai sikerek után csütörtökön hasonlóképp folytatódott a miskolci junior búvárúszó Európa-bajnokság. A két szegedi résztvevő újabb egyéni csúcsokat úszott.

Dudás Dániel

már kétszeres Európa-bajnok ezen a kontinensviadalon, miután csütörtökön 50 méteres uszonyos úszásban is aranyérmet szerzett.

Senánszky Petra

ugyanezen a távon a nőknél ezüstérmet szerzett. Bár dobogó közelébe nem jutottak, a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub két fiatal tehetsége,

Szovics Kata

és

Kosara Géza

ismét felmérhették tudásukat és felkészültségüket, ezúttal 400 méteren. A tehetséges búvárúszóhölgy 03:44.45-tel, új egyéni csúccsal a 14 helyen végzett, míg a bő két hét múlva kezdődő világbajnokság legifjabb résztvevője, Kosara Géza a 8. helyen ért célba, 03:17.75-ös szintén egyéni rekorddal. A két szegedi muréna pénteken is vízbe száll, ezúttal 800 méteren lesz lehetőségük bizonyítani, és a már megszokott módon egyéni legjobbjukat megjavítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.