Bulvár

Az erkélyen őrjöngött

Az erkélyen őrjöngött

2011. július 1., péntek
Az erkélyen őrjöngött

Elfogatóparancs volt érvényben az ellen a nő ellen, aki tegnap délután a szegedi Mérey utca egyik erkélyén üvöltözött és üvegdarabokat dobált az utcára.

A rendőrök azután mentek a Mérey utcába, hogy bejelentés érkezett arról, hogy ott egy 40 éves nő tör-zúz és őrjöng. Amikor megérkeztek a járőrök, éppen az erkélyen állt és ott szidta a járókelőket, miközben üvegdarabokat dobált le az utcára. A rendőrök intézkedés alá vonták, a nő ekkor még agresszívebben lépett fel, ezért meg is kellett bilincselni. Ellenőrzése során kiderült, hogy hasonló cselekmény miatt jelenleg is elfogatóparancs van vele szemben érvényben, amit a Szegedi Rendőrkapitányság bocsátott ki. A nőt ezután a rendőrök előállították, zaklatás miatt indult ellene ismételten büntetőeljárás. Tettére magyarázatot nem adott, a vallomástételt megtagadta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.